גידול הידרופוני הוא גידול ללא אדמה ולכן שומר על סביבה נקיה במטבח

"טריו" הוא מארז הידרופוני חדש לגידול ביתי של ירקות ותבלינים על המים, ללא צורך באדמה. הגידול על המים מאפשר לצמחים להתפתח מהר יותר ביחס לגידול בקרקע וכעת הוא זמין לראשונה בקלות ונוחות ללא צורך בציוד מיוחד. המארז החדש שפותח במשתלות חישתיל מעוצב בצורה נוחה לשימוש ביתי וגידול עצמי.

 ×¡×“רת התה

הצמחים בסדרת טריו מרוכזים יחד בשלשות לפי אופן השימוש בהם:

  • סדרת הסלט: חסהנובה ירוקה, בצל ירוק וחסהנובה אדומה.
  • סדרת התה לחליטות חמות או קרות: זוטה, נענע ומליסה
  • סדרת התבלין לתיבול תבשילים: פטרוזיליה, בזיל וכוסברה.

 

יתרונו של הטריו הוא בזמינות של צמחי מאכל חיים בסביבת הבית, כשאפשר לקטוף את עליהם רגע לפני השימוש וכך נשמרים החיוניות של הוויטמינים והמינרלים שהם מכילים והטעם הרענן. על המארז מופיעות הוראות המנחות כיצד לקטוף את העלים בהתאם לזנים. הקטיף צריך להיעשות בדרך נכונה מהחלק החיצוני של הצמח כדי לעודד את המשך הצימוח ולשמור על המראה.

 

שילוב של צמחים חיים מעניק מראה טבעי לשולחן המטבח, לשיש או לאדן החלון. המארז המעוצב מתאים גם כמתנה לחובבי גורמה, אוכל בריא ונוי. יש למלא מים במארז אחת לשלוש ימים והוא ניתן למיחזור לאחר השימוש.

להמשך קריאה על מבצע להצלת דבורים